Nagelreparatie

 Gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of te ver weggeknipte nagelhoeken die dreigen in te groeien kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel of acryl.

De nagelprothese of kunstnagel kan de hele of een deel van de nagelplaat vervangen. Een kunstnagel kan er voor zorgen dat een nagel niet kan ingroeien na een trauma of beschadiging van de nagelplaat.

 

 

Schimmelnagels
Gel en acryl kent zowel medische als cosmetische toepassingen met name bij schimmelnagels. Deze nagels hebben vaak een verstoorde groei waardoor deze kunnen ingroeien. De misvormde nagels zorgen ervoor dat mensen zich vaak schamen voor hun voeten. Met een kunstnagel kan ik deze schimmelnagel corrigeren en er voor dat u zich niet meer hoeft te schamen voor uw voeten

Er zijn twee soorten:

Gel of Acryl

Het verschil in beide soorten is dat een gelnagel zachter en flexibeler is dan een acrylnagelen heeft ook meer glans.Beide types kunstnagels kunnen in een kleur gelakt worden of er kan French nail aangebracht worden.Deze techniek wordt veel toegepast bij een schimmelnagel of ingroeiende nagel die gedeeltelijk verwijderd is.